Aláírásgyűjtést indítottunk a valódi és azonnali rezsivédelemért

Magánszemélyek, szervezetek, mindenki, aki azonnali változást szeretne, aki kiutat keres a létbizonytalanságból kérjük támogassa aláírásával a MEOSZ elnökségének törekvéseit!

Csak magunkra számíthatunk!  Az utolsó pillanatban vagyunk, amikor még érdemben tenni tudunk a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberekért, gyermekeinkért, szüleinkért, testvéreinkért, családtagjainkért. Most kell cselekednünk, hogy ne a kitaszítottságban kelljen éljünk! Holnap már késő lesz!

A számlákat senki nem fizeti be helyettünk!  Minden aláírás egy újabb lépés a kiúttalanságból!  Kérje meg családtagjait, ismerőseit, szomszédait, hogy aláírásukkal támogassák a valódi rezsivédelemért indított petíciónkat! Önre is számítunk! Lehet, épp az Ön aláírása dönti el, hogy valódi rezsivédelemben részesüljenek az érintettek!

Köszönjük, hogy számíthatunk Önre!

Az aláírásgyűjtéshez kétféle módon csatlakozhat:

Az aláírásgyűjtő ívet kitöltheti online, melyet az alábbi linken ér el, illetve aláírhatja és gyűjtheti az aláírásokat papír alapon is, ami  az alábbi linken tölthető le. Az aláírt íveket eredeti példányban (a másolat nem jó)  a MEOSZ 1300 Budapest, Pf. 141 címre kell visszaküldeni.

Köszönjük, hogy számíthatunk Önre!

Előzmények

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége nemcsak támogatja a mozgáskorlátozott emberek jogtudatosságának erősítését, hanem ennek érdekében hétről-hétre megjelenő gyakorlati…