Állami megemlékezés a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja alkalmából

Lehetőséget nyílott arra, hogy személyes meghívóval több, súlyosan mozgáskorlátozott személy kísérőjével együtt részt vehessen a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja alkalmából rendezett állami megemlékezésen.

Az ünnepség helyszíne: Holokauszt Emlékközpont (1094 Budapest, Páva utca 39.)

Időpontja: 2017. április 19. (szerda) 15.00 óra (kb. 1 óra időtartamban)

A helyszín akadálymentesen megközelíthető!

A részvételi lehetőség csak korlátozott számban áll rendelkezésre, és a belépéshez személyre szóló meghívó felmutatása szükséges, amelyet legkésőbb április 18-án 8.00 óráig lehet igényelni az allamirendezvenyek@meosz.hu e-mail címen. Az igénylésnél kérjük, adja meg az alábbi adatait: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím, milyen segédeszközt használ közlekedéséhez, ha személygépkocsival érkezik, akkor annak forgalmi rendszáma, kísérője neve. FIGYELEM: az előzetes jelentkezés nem jogosítja fel a jelentkezőt a programon történő részvételre, az csak kizárólag a személyre szóló meghívóval látogatható!

 

 

 

  1. április 13.

 

 

MEOSZ

Azóta történt

2017. szeptember 5-ig lehet jelentkezni a fogyatékos felsőoktatási hallgatók közigazgatási ösztöndíjprogramjának őszi szemeszterére.
Fotó: sciencehotel.hu
Hazánk eddigi legjelentősebb szállásfejlesztési programjában kiemelten figyelni kell arra, hogy megvalósuljon az épületek, a közösségi terek és a…
Az Önrendelkező Élet Európai Hálózata (ENIL) üdvözli, hogy az inklúzió – a társadalmi elfogadás – komoly helyet kapott…

Előzmények

A mozgássérült emberek hozzáférését is biztosítani kell a most induló országos vastagbélszűrési programhoz, és minden hasonló, népegészségügyi programhoz,…
Május 5. az önálló élet európai napja, amelyet a MEOSZ az idén is megünnepel, csatlakozva az Önálló Élet…